4767 Heart Diamond White
4767 HEART down 2
4767 HEART big
4767 Heart Diamond Yellow
RIGHT BOX
 

Годежен пръстен Heart Diamond 4767

15850,00 лв.110100,00 лв.

Масивен дамски годежен пръстен от злато 18к (проба 750). Наличен е от бяло и от жълто злато. Белият е инкрустиран с диамант сърце 8/7 мм – 1.52 ct, изключително чист и висококачествен. Отстрани има два диаманта капки 6/4 мм с общ карат 0.60 ct. И трите диаманта са с GIA сертификати. Жълтият пръстен е с централен лабораторен диамант сърце 8.40/7.70 мм – 1.79 ct, отстрани с два лабораторни диаманта капки 0.60 ct. Лабораторните диаманти са с IGI сертификати. Сертификатите на скъпоценните камъни се издават от специализирани лаборатории и гарантират за качеството и произхода им. Това е достатъчна причина тези камъни да пазят цената си във времето и покупката на първокласно бижу се превръща в инвестиция.  Подборът и селекцията на няколко инвестиционни камъка в едно бижу изисква време, познания, опит и прецизност, каквито нашите ювелири са постигнали с години практика. Посетете нашите бутици, пробвайте различни модели и цветове, ние ще съдействаме за вземане на точната мярка и ще помогнем за вашият избор.

Посочените цени включват широка гама разновидности от модела.

Изображенията, използвани в уебсайта ни са реални модели с опознавателна информация, но са малка част от наличностите, които предлагаме.

Препоръчваме изделията да се видят и премерят на живо в  бутици VALENTIN.


За информация или онлайн поръчка използвайте формата за запитване. Ние ще се свържем с вас, за да уточним детайлите и ще изпратим снимки на наличните ни модели.

Допълнителна информация

злато-карат

18 K

злато-цвят

бял, жълт

камъни-вид

lab diamond, диамант

камъни-форма

капка-круша, сърце

камъни-размер

6/4 мм, 7/6 мм

цвят - качество

D-VS2, J-VS1