ТЕХНОЛОГИЯ – амбиция за висок професионализъм


Компанията разполага с най-съвременни машини и технологии за производство и дизайн на висококачествена златна бижутерия. VALENTIN поддържа най-модерната производствена база в страната, която ежегодно обновява и модернизира. Инвестира в усъвършенстването и развиването на уменията на своите дългогидишни кадри в ювелирното изкуство. Знанията и опита на високо квалифицираните ни бижутери допринася за прецизното качество и изящният облик на всяко едно бижу изработено от 14 или 18 каратово бяло, жълто, розово и/или черно злато.

Подборът и селекцията на широка гама диаманти и скъпоценни камъни, придружени със сертификати за качество и идентичност от световно признати лаборатории, прави ювелирните изкушения на VALENTIN, печеливша дългосрочна инвестиция за поколения напред.

Луксозни и подходящи за всеки повод, бижутата с марка VALENTIN се отличават със собствен стил и дизайн, и невероятна прецизност на изработката. Днес бижутата с марка VALENTIN са съвкупност от модерна и изключително стилна визия и съперничат на най-добрите световни образци. Доказателство за това са присъдените през годините редица награди, както и участието на бранда в различни обществени и благотворителни събития.
technology